Maaltijden gericht op zorginstellingen
In de dynamische wereld van zorgorganisaties en zorgmedewerkers begrijpen we dat het balanceren van alle taken en verantwoordelijkheden een uitdaging kan zijn. Bij Traiteur Petrus willen we u graag ondersteunen bij het bieden van de beste zorg aan de ouderen in uw rusthuis.

Wij geloven dat goede en gezonde voeding essentieel is voor het behoud van zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen. Daarom nemen wij graag de zorg voor maaltijdvoorziening uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke taken. Onze ervaren koks bereiden dagelijks verse en smakelijke maaltijden, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Met onze flexibele leveringsschema's en uitgebreide menu-opties zorgen wij ervoor dat uw bewoners kunnen genieten van gevarieerde en voedzame maaltijden. Bovendien houden we rekening met speciale dieetwensen en allergieën, zodat iedereen kan genieten van een aangepaste maaltijd.

Laat Traiteur Petrus u ondersteunen bij het hoog houden van alle ballen. Samen creëren we een zorgomgeving waarin goede voeding en welzijn hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de zorg voor maaltijden eenvoudiger en smaakvoller te maken.

Onze troeven
 • Gezonde en voedzame maaltijden
  Wij streven naar het bieden van gezonde en voedzame maaltijden die bijdragen aan het welzijn van uw bewoners. Onze ervaren koks bereiden dagelijks verse gerechten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zodat iedere maaltijd een smaakvolle en voedzame ervaring is.
 • Service
  Bij Traiteur Petrus streven we naar een uitstekende service voor uw klanten, waarbij we zorgen voor een vlotte en gepersonaliseerde ervaring.
 • Dienstverlening op maat
  We begrijpen dat elke zorginstelling unieke behoeften heeft als het gaat om maaltijdvoorziening. Daarom bieden wij dienstverlening op maat, waarbij we nauw samenwerken met uw instelling om aan uw specifieke eisen en wensen te voldoen. Of het nu gaat om aangepaste menu's of dieetvoorschriften.
 • Ervaring
  Met jarenlange ervaring in het leveren van maaltijden aan zorginstellingen, begrijpen we de unieke behoeften van uw instelling en bewoners. Onze deskundige chefs en toegewijde teamleden zorgen ervoor dat elke maaltijd een smaakvolle en aangename ervaring is.
 • HACCP
  We hechten veel waarde aan voedselveiligheid, daarom werken we volgens de HACCP-normen in al onze dienstverlening. We nemen strikte maatregelen op het gebied van hygiëne, traceerbaarheid en kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elke maaltijd veilig en betrouwbaar is.
 • Eigen transport
  We hebben ons eigen team van betrouwbare bezorgers die zorgen voor een vlotte en punctuele levering. Met onze eigen leveringsservice kunt u vertrouwen op een efficiënte en persoonlijke benadering, waarbij we de maaltijden rechtstreeks bij uw instelling afleveren.
Vraag vrijblijvend een informatief gesprek