Aan huis bezorgde maaltijden voor senioren

Als u op zoek bent naar smakelijke en gezonde maaltijden die thuis kunnen worden geleverd, dan bent u bij Traiteur Petrus aan het juiste adres. Speciaal voor senioren, mensen die thuis herstellen na een ziekte, ongeval of ziekenhuisopname, bieden wij een breed scala aan heerlijke gerechten die aan uw wensen voldoen.


Onze maaltijden worden bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten in onze eigen keuken, waardoor u kunt genieten van de beste kwaliteit en smaak. Bij Traiteur Petrus begrijpen we dat een gezond dieet essentieel is, en daarom bieden wij ook dieetmaaltijden aan.


Wij leveren onze maaltijden op weekdagen, de maaltijden voor zaterdag en zondag worden vrijdag koud geleverd. zodat u altijd kunt genieten van een smakelijke en gezonde lunch of diner.Kies uit ons breed assortiment aan gerechten en geniet van de heerlijke smaak en kwaliteit van Traiteur Petrus. Bestel vandaag nog uw eerste maaltijd en ontdek waarom wij de favoriete keuze zijn voor thuis geleverde maaltijden voor senioren.

Waarom voor ons kiezen?
 • Verse maaltijden
  Verse maaltijden zijn niet alleen lekkerder, maar ook beter voor uw gezondheid. Bij het bereiden van verse maaltijden worden alleen de beste ingrediënten gebruikt, voor een optimale smaak en voedingswaarde.
 • Vaste chauffeurs
  Bij ons worden leveringen altijd gedaan door onze vaste chauffeurs. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en persoonlijke service bij elke bezorging!
 • Aan huis bezorgd
  Laat uw gerechten aan huis bezorgen voor ultiem gemak en comfort. Geniet van smakelijke maaltijden zonder uw huis te verlaten!
 • Warm of koud
  Bij ons heeft u de keuze uit warme of koude maaltijden, aangepast aan uw wensen. Geniet op elk moment van de dag van uw favoriete gerechten, op de manier die u het liefst heeft!
 • Diëten
  Aangepaste diëten zijn essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Laat uw maaltijden aanpassen aan uw dieetbehoeften voor een gezonde en smakelijke optie!
 • Mobiliteit
  Onze bezorgers brengen uw maaltijden graag naar boven, als dit door mobiliteit problemen niet meer lukt
Veel gestelde vragen